Mestareiden täyskierrosturnaus – 4.kierros

Neljäs kierros oli täynnä jännittäviä pelejä! Kaiken hyvän lisäksi turnauksen ratkaisut jäävät vielä odottamaan viidettä ja viimeistä kierrosta jota saamme seurata livenä Erik Röngän livestriimin myötä klo 16 alkaen!

Neljännen kierroksen pelit.

FM-ryhmä

Ryhmän kärkikamppailussa KvM Joose Norrin ja KvM Kalle Kiikin välillä nähtiin mielenkiintoinen benonityyppinen asema, jossa keskipelissä musta onnistui ryöstämään valkealta tärkeän f4-sotilaan, mikä riitti valkean luovutukseen jo muutamaa siirtoa myöhemmin. Näin Kiik siirtyi puolen pisteen erolla FM-ryhmän kärkipaikalle ennen viimeistä kierrosta. FM Andrii Palchuk puolestaan voitti hieman samantyyppisellä benonilla alkaneessa pelissä FM Tommi Luukkosen kun mustan hajanainen sotilasasema osoittautui liian suureksi heikkoudeksi loppupelin lähestyessä. Kolmannessa pelissä FM Jari Järvenpää ja M Henri Torkkola tasasivat lopulta pisteen daamiloppupelissä, huolimatta valkean ehkä hienoisesta edusta keskipelissä laadun materiaaliedun siivittämänä.

M-ryhmä

M-ryhmässä FM NKvM Johanna Paasikangas voitti Otto Räsäsen voitettuaan ensin materiaalia ja jahdattuaan sen jälkeen valkean kuningasta ympäri lautaa. Toisessa pelissä Ilkka Hartio ja Per Ertbjerg tasasivat sopuisasti pisteen jo keskipelissä. M Jere Lindholm sai luovutusvoiton omassa neljännen kierroksen pelissään.

A-ryhmä

A-ryhmässä Heljä Lehtinen voitti Pavel Khanovin varsin reippaassa pelissä jossa valkeilla pelannut Khanov hyökkäsi materiaalia säästelemättä mustan kuninkaan kimppuun, mutta joutui lopulta itse mustan vastahyökkäyksen uhriksi. FM Jorma Kekki jatkoi voittokulkuaan pelissään Sarabella Norlamoa vastaan, kun mustan h-sotilas oli lopulta pitelemätön eikä valkea onnistunut luomaan riittävästi vastapeliä. Kolmannessa pelissä Aku Salonen ja Eino Pölkki tasasivat pisteen jokseenkin tasaiseksi kuivahtaneessa kevyiden upseerien loppupelissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: