EtVaS lisää löylyä chess.com:issa

Vastauksena kasvavaan kiinnostukseen EtVaS lisää viikoittaisten turnausten määrää chess.com:issa! Turnaukset ovat avoimia kaikille, mukaan pääsee liittymällä eTvAs -clubin jäseneksi chess.com:issa. Turnauksiin ilmoittautuminen aukeaa tunti ennen ilmoitettua alkamisaikaa. Turnaukset löydät vasemman laidan valikosta Play (Pelaa) => Live Chess => Tournaments (Turnaukset) => <Turnauksen nimi>. Valitse ”Join” (”Liity”) ja odota turnauksen alkamista!

Tiistaibullet (1+1″) klo 18:30

Tiistaisin pelaamme bulletia 1min + 1sek ajoilla klo 18:30 alkaen. Turnausmuotona on Arena-turnaus, jossa ei ole ennalta määrättyjä kierroksia vaan pareja muodostetaan lennosta sitä mukaa kun pelaajia vapautuu edellisistä peleistä. Turnauksen kesto on kiinteä 1,5 tuntia ja eniten pisteitä keräännyt voittaa.

Torstaiblixti (3+2″ tai 5+3″) klo 18:30

Torstaisin pelataan pikapeliä joko 3min + 2sek tai 5min + 3sek ajoilla. Turnausmuotona on perinteinen sveitsiläinen, ja kierrosten määrä on max 10.

Sunnuntairapid (10+5″) klo 18:30

Sunnuntaisin pelataan nopeaa shakkia 10min + 5sek ajoilla. Turnauksessa pelataan 5 kierrosta.

Maanantain junioriturnaus klo 19:00

Maanantaisin juniorivalmennuksen jälkeen pelaamme noin tunnin mittaisen turnauksen valmennukseen osallistuvien kesken. Turnausmuoto ja mahdolliset avausteemat valitaan joka kerta valmennuksen sisällön mukaan.

Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: