EtVaSin toiminta jatkuu aktiivisena verkossa, kerhoillat ja muut tapaamiset tauolla

Valtioneuvoston ja Shakkiliiton ohjeita noudatellen myös EtVaSin toiminta on perinteisten kerhoiltojen ja kilpailutoiminnan osalta toistaiseksi tauolla. Tästä huolimatta toimintamme jatkuu aktiivisena monella eri rintamalla! Seuraa EtVaSin kerhokalenteria niin pysyt ajan tasalla!

Maanantain juniorivalmennus verkossa

Jatkamme huippusuosittua juniorivalmennusta toistaiseksi verkon kautta toteutettavana interaktiivisena opetuksena. Tarkemmat ohjeet osallistujille lähetetään sähköpostitse ja whatsappin kautta. Kiinnostuneet voivat tiedustella mahdollisuutta liittyä mukaan osoitteesta etvas@shakki.net

Nuorten turnaukset chess.com:issa

Käynnistämme myös chess.com:issa nuorten valmennukseen osallistuville suunnatun nettiturnauksen perinteistä kirjeshakkia muistuttavalla 1-3 päivää/siirto miettimisajalla.

Torstaiblixtit chess.com:issa

Kerhoillan korvaajaksi järjestämme torstai-iltaisin blixtiturnauksia chess.com:issa. Mukaan pääsee kun luo profiilin itselleen ja liittyy eTvAs -kerhon jäseneksi. Turnaus alkaa torstaisin klo 18 jälkeen paikalla olijoiden kesken.

EtVaSin online mestaruusturnaus 2020

EtVaSin vuotuinen online mestaruusturnaus on käynnissä chess.com:issa. Voit seurata pelien (verkkaista) etenemistä täällä.

Kandidaattiturnauksen virtuaalinen kisakatsomo

Kilpailu paikasta MM-otteluun Magnus Carlsenia vastaan alkaa tiistaina 17.3. kun kandidaattiturnaus pyörähtää käyntiin. Turnauksen pelejä ja etenemistä tullaan seuraamaan aktiivisesti EtVaSin kanavilla. Seuraa EtVaSin Facebook-sivua tulevien päivien ja viikkojen aikana!

 

Tervetuloa mukaan EtVaSin toimintaan!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: