JSM kausi alkoi vauhdikkaasti, EtVaS tasapeliin VammSK:n vieraana

JSM-kausi 2019-20 alkoi ryminällä kun neljä EtVaSin viidestä joukkueesta oli lauteilla heti ensimmäisenä pelipäivänä. Liigassa EtVaS nappasi 3-3 tasapelin VammSK:n vieraana. Ykkösdivisioonassa EtVaS II kärsi kirvelevän 3-4 kotitappion KSY:lle. Kakkosdivisioonassa kolmosjoukkue vei rutiinilla voiton maalein 4-1 MatSK 4:n vieraana, ja nelosjoukkue puolestaan jäi kotiluolassaan selvästi vahvemman LauttSSK 2:n jyräämäksi pistein 1-4. Vitosjoukkue oli lepovuorossa ensimmäisellä kierroksella ja aloittaa urakkansa vasta myöhemmin.

14.9.2019 kierroksen täydelliset tulokset.

SM-liiga

EtVaS matkusti avauskierroksen peliin Sastamalaan VammSK:n vieraaksi. Ennakkoasetelmissa kotijoukkueen kärkipöydillä pelaavat suurmestarit Arturs Neiksans ja Nikita Meshkovs antoivat pientä etulyöntiasemaa kotijoukkueelle, jota kuitenkin kompensoi EtVaSin tasaisen vahva kokoonpano myös alemmilla pöydillä. Ottelu päättyi lopulta tasan 3-3, vaikka alustavien tietojen mukaan EtVaSilla oli useissa peleissä hyviä mahdollisuuksia kääntää tulos paremmaksi. EtVaSin voitoista vastasivat Meelis Kanep, Tero Kokkila ja Henri Koskinen.

Muissa otteluissa SK Ninja (ent. SK ComeOn) vei rutiinilla voiton HSK:ta vastaan maalein 5-1, Aatos voitto KymS:in vieraissa 1-4, ja Tammersh vei pisteet SalSK:ia vastaan niukasti 3-2. MatSK 1 vei odotetusti täyden pistepotin MatSK 2:lta, ja JyS tasasi pisteet TuTS:in kanssa 3-3.

SM-liiga 2019-20 1. kierros

1. divisioona

Kakkosjoukkue avasi kauden kotiottelulla KSY:tä vastaan Halsuantiellä. Ennakkoasetelmissa EtVaSin joukkue oli selvästi vahvempi, mutta tulos ratkeaa vasta kun pelit on pelattu ja vieraileva KSY oli lopulta parempi maalein 3-4. EtVaSin ”maalintekijöinä” olivat tällä kertaa Sami Hallenberg, Otto Räsänen ja Juha Patosalmi.

JSM 2019-20 1divari 1.kierros

20190914_130523.jpg
Kakkosjoukkueen kausi alkoi kotiottelulla KSY:tä vastaan.
JSM 2019-20 1divari 1.kierros peliasema
Kakkosjoukkueen pelissä päädyttiin kuvan asemaan, jossa valkea on juuri hieman provosoiden pelannut De4-f5. Peli jatkui d6, ja päättyi hyvin nopeasti – miksi? Onko mustalla jotain parempaa jatkoa? Oliko valkean Df5 itse asiassa paras jatko vai olisiko joku muu siirto ollut tarkempi?

2. divisioona

EtVaS III avasi kauden matkapelillä Matinkylään MatSK 4:n vieraaksi. Matinkylän lupaavista junioripelaajista koostunut joukkue jäi vielä tällä kertaa kokeneemman EtVaSin jalkoihin maalein 1-4. EtVaSin pisteistä vastasivat Dmitry Vyskubov, Ilppo Kivivuori ja Henri Nordlund, kun viimeinen pöytä oli luovutusvoitto.

JSM 2019-20 2divari 1kierros

EtVaS IV sai vastaansa ensimmäisellä kierroksella kotiareenalla LauttSSK 2:n. Lukujen valossa vierasjoukkue oli selkeästi vahvempi, ja veikin ottelun lopulta maalein 1-4. EtVaSin ainoan pisteen nappasi ykköspöydällä Kari Teräsalo.

JSM 2019-20 2divari 1kierros B

20190914_120250
Nelosjokkue aloittamassa JSM-kautta 2019-20. Mukana myös muutama vahvistus juniorijoukkueesta joka oli tänään vielä lepovuorossa.

Kausi jatkuu…

Kun divarijoukkueet vielä palautuvat peleistä, SM-liiga jatkuu täydellä kierroksella heti sunnuntaina 15.9.2019. EtVaS kohtaa Shakkiareenalla pelattavassa ottelussa KymS:in.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: