JSM-kausi alkaa!

Joukkue-SM kausi starttaa täydellä vauhdilla tulevana viikonloppuna. EtVaS on mukana kaikilla tasoilla yhteensä viiden joukkueen voimin. Ajantasaista ja tarkempaa tietoa joukkueista ja ottelukalenterista EtVaSin JSM-sivuilla.

JSM 18-19 taulukko
SM-liigan sarjataulukko 2018-19.

SM-liiga

Liigamestaruutta lähtee puolustamaan SK ComeOn, ja EtVaSin tavoitteena on luonnollisesti parantaa sijoitusta viime kauden seitsemännestä sijasta. EtVaSin liigajoukkue on vahvistunut viime vuodesta kun FM Erik Rönkä (SELO 2332) on liittynyt vahvuuteen, ja myös kohti seuraavaa titteliä tähtäävä M Jere Lindholm (SELO 2213) hakee jo jalansijaa joukkueessa.

Ensimmäisellä liigakierroksella EtVaS saa lauantaina 14.9.2019 Sastamalassa vastaansa VammSK:n, ja toisella kierroksella heti sunnuntaina 15.9.2019 Shakkiareenalla vastaan asettuu KymS.

1. divisioona

EtVaS II onnistui säilyttämään sarjapaikkansa 1. divisioonassa ja lähtee vähintään samalla tavoitteella liikkeelle alkavaan kauteen. Pelit kakkoslohkossa alkavat lauantaina 14.9.2019 Halsuantiellä, kun vastaan asettuu KSY.

Kakkosen taulukko
1. divisioonan sarjataulukko 2018-19.

2. divisioona

Kolmosjoukkueen kausi kakkosdivarissa jäi kovin rikkonaiseksi viime kaudella, kun kuudesta sarjaottelusta kolme peruttiin joukkueiden luovutusten/hylkäyksen vuoksi. Uuteen kauteen lohko 2:ssa lähdetään lauantaina 14.9.2019 kun EtVaS III matkustaa vieraspeliin Matinkylään.

Kolmosen taulukko
2. divisioonan sarjataulukko 2018-19.

Nelosjoukkueen kausi 2018-19 sujui erittäin voittoisissa merkeissä, kun joukkue sijoittui alkusarjan taulukossa toiseksi, ja pääsi parhaiden lohkokakkosten väliseen nousukarsintaan, jossa X kaatui puhtaasti 3-0. Nelosjoukkue nousi näin tulevaksi kaudeksi kakkosdivisioonaan, ja aloittaa pelinsä lohko 4:ssä lauantaina 14.9.2019 Halsiantiellä pelattavassa ottelussa kovaa LauttSSK:ta vastaan.

nelosen taulukko
3. divisioonan sarjataulukko 2018-19.

3. divisioona

Vitosjoukkueen edellinen kausi sujui myös mainioissa merkeissä. EtVaSin lupaavista nuorista koostuva joukkue nappasi kaksi otteluvoittoa viidestä, ja sijoittui hienosti lohkonsa neljänneksi. Yhden vuoden kokeneempana joukkue lähtee tavoittelemaan lisää onnistumisia tulevalla kaudella lohko 3:ssa. Kauden ensimmäinen peli on 19.10.2019 pelattava kotiottelu KäpSK 2:a vastaan.

vitosen taulukko
3. divisioonan sarjataulukko 2018-19.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: