Henri Lahdelma voitti HSL pääsiäisturnauksen, EtVaS miehitti vahvasti pistesijat

Henri Lahdelma (MatSK) on voittanut HSL pitkän pääsiäisturnauksen vahvalla tuloksella 5,5/6. Voitto ratkesi viimeisen kierroksen pelissä EtVaSin Sami Hallenbergiä vastaan, kun Samin rohkea hyökkäys valkeilla ei tuottanut tulosta ja kokonainen piste meni vastustajalle. Toiseksi sijoittui Lauri Bederdin (JärvSK) ja kolmanneksi Lauri Komulainen (LahS).

EtVaSin vahva osallistuminen turnaukseen näkyi myös tuloslistalla. Jaetulla neljännellä sijalla pistein 4/6 oli peräti neljä EtVaSin pelaajaa: Sami Hallenberg, Henri Nordlund, Ville Hiltunen ja Juha Patosalmi.

Täydelliset tulokset.

Turnauksen pelejä HSL:n sivuilla.

(Kuva: Toivo Pudas)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: