SK ComeOn liigamestariksi, EtVaS seitsemäs – divareissa hyviä saavutuksia

SK ComeOn on voittanut kauden 2018-19 liigamestaruuden jännittävän finaaliviikonlopun päätteeksi. Kahden pisteen johtoasemassa viikonlopun viimeisille kierroksille lähtenyt joukkue näytti varmistavan mestaruutensa jo hyvissä ajoin, kunnes viikonlopun huippusuorituksesta vastannut TammerShakki onnistui kaatamaan SK ComeOnin lauantaina niukasti 3-2. Viimeisellä kierroksella ei kuitenkaan jäänyt selittelylle sijaa, kun SK ComeOn kaatoi Aatoksen puhtaasti 4-0 ja nappasi kultamitalit ennen hienon finaaliviikonlopun myötä toiseksi noussutta TammerShakkia ja kolmannen sijan napannutta SalSK:ia.

TammerSh - hopea
Hopeamitalistit TammerShakki  (Kuva: Toivo Pudas)
SalSK - pronssi
Pronssimitalistit SalSK (Kuva: Toivo Pudas)

EtVaSin kausi päättyi tukevasti sarjataulukon keskivaiheille 7. sijalle. Kauden aikana moni ottelu ratkesi yhden ”maalin” erolla suuntaan ja toiseen, eli pienestä on kiinni sarjassa menestyminen. Tällä kertaa ei ollut tuuri EtVaSin puolella riittävän usein.

Liigatulokset

JSM 18-19 taulukko

EtVaS 1
EtVaS – JyS -ottelu alkamassa. (Kuva: Toivo Pudas)

1. divisioona

Kakkosjoukkueen kausi päättyi tiukkaan kamppailuun vahvaa Gambiittia vastaan. EtVaS joutui lopulta taipumaan maalein 2-1, mutta lopputuloksena oli kuitenkin säilytetty sarjapaikka 1. divisioonassa ensi kaudeksi.

Kakkonen

Kakkosen taulukko

etvas-2.jpg
EtVaS 2 – Gambiitti -ottelu alkamassa. (Kuva: Toivo Pudas)

2. divisioona

Kolmosjoukkueen kausi jäi hyvin lyhyeksi sekavassa kakkosdivarissa. Kauden aikana kaksi joukkuetta suljettiin sarjasta sääntörikkomusten vuoksi, ja viimeinen sarjataulukon kannalta merkityksetön ottelu Joensuuta vastaan jätettiin pelaamatta, joten saldona oli ainoastaan kolme pelattua ottelua ja säilytetty sarjapaikka ensi kaudeksi.

Kolmosen taulukko

3. divisioona

Nelos- ja vitosjoukkueiden kausi kolmosdivarissa sujui erittäin hyvissä merkeissä. Nelonen sijoittui oman lohkonsa toiseksi ja pääsi parhaiden lohkokakkosten mukana pelaamaan kakkosdivarin nousukarsintoihin. Karsintapelissä nelosjoukkue voitti X:n puhtaasti 3-0, ja varmisti näin paikan ensi kaudeksi kakkosdivisioonaan.

nousukarsinta

nelosen taulukko

Kauden aikana ”lanseerattiin” myös EtVaSin juniorijoukkue, joka pelasi muutamien vahvistusten tukemana vitosjoukkueena kolmosdivarissa. Joukkue nappasi mainiosti kaksi otteluvoittoa viidestä ja osoitti että EtVaSin junioreissa on tulevaisuus!

vitosen taulukko

20180915_120046
Vuoden 2034 liigamestarit aloittelemassa shakkiuraansa!?

JSM tammikuu 2019

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: