Mestareiden täyskierrosturnaus – Masters’ round robin 4.-6.9.2020

Masters 2020 mainos

(in English below)

EtVaS järjestää tulevan JSM kauden aattona 4.-6.9.2020 Helsingissä korkeatasoisen ELO-kelpoisen turnauksen hyvissä olosuhteissa. Turnauksessa pelataan kuuden pelaajan täyskierrosturnauksia kolmessa ryhmässä ns. JSM-ajoilla (90min/40siirtoa + 30min + 30sek/siirto). Osanotto vahvistetaan ja kaikki parit julkaistaan viimeistään 48 tuntia ennen ensimmäisen pelin alkua, mikä mahdollistaa huolellisen valmistautumisen kaikkiin peleihin etukäteen. Mukaan mahtuu enintään 18 pelaajaa. Turnausjärjestäjä varaa oikeuden määritellä lopullinen osallistujaluettelo ilmoittautuneiden joukosta sopivien ryhmien varmistamiseksi.

Vahvistetut pelaajat / Confirmed players (2.9.2020)

FM-ryhmä/group

KvM Tapani Sammalvuo (SELO 2419, ELO 2407)
FM Jari Järvenpää (SELO 2278, ELO 2265)
Pavel Blinkov (SELO 2284, ELO 2259)
FM Elias Keso (SELO 2250, ELO 2263)
FM/NKvM Johanna Paasikangas (SELO 2162, ELO 2162)
Jere Lindholm (SELO 2228, ELO 2204)

A-ryhmä/group

Kalle Kumpulainen (SELO 2052, ELO 2031)
Juha Patosalmi (SELO 2005, ELO 1964)
Taneli Lallukka (SELO 1946, ELO 1929)
Dmitry Vyskubov (SELO 1911)
Henri Nordlund (SELO 1842, ELO 1831)
Eino Pölkki (SELO 1788)

Ryhmät ja viitteelliset selo/elorajat:

FM-ryhmä: 2300+
M-ryhmä: 2200+
ME-ryhmä: 2050+
A-ryhmä: 1900+

Huom: ryhmien rajat eivät ole kiinteät, vaan määräytyvät lopulta osallistuvien pelaajien vahvuuksien mukaan. Turnauksessa ei siis ole kiintiöitä millekään vahvuusryhmälle.

Osanottomaksuun 50 EUR sisältyy kahvi, virvokkeet, voileipiä, hedelmiä ja pientä makeaa kahvileipää koko turnauksen ajan.

Kunkin ryhmän voittajalle vähintään 200 EUR palkinto.

Pelipaikkana on EtVaSin pelitila Kannelmäessä, Halsuantie 9. Käynti suoraa kadulta. 1. kierros alkaa noin klo 18:00, muut kierrokset klo 10:00 ja 16:00.
Ilmoittautuminen sähköpostitse: etvas@shakki.net. Osallistuminen vahvistetaan maksamalla osanottomaksu EtVaSin tilille viimeistään 1.9.2020 klo 23:59. Osanottajat (enintään 18 pelaajaa) vahvistetaan 2.9.2020. Vahvistettujen pelaajien osanottomaksuja ei palauteta mikäli pelaaja päättää perua osallistumisensa ilman erityistä syytä. Tämän tarkoituksena mahdollistaa parien julkistaminen vähintään 48 tuntia ennen pelien alkua. Osanottomaksu palautetaan niille pelaajille jotka eivät mahdu mukaan 18 valitun pelaajan joukkoon.

Noudatamme turnauksessa voimassa olevia ohjeita koronavirukseen liittyen, myös mahdollisten kasvomaskien osalta. Pyrimme tekemään pelipaikasta riittävän väljän ja huolehtimaan ilmanvaihdosta ja käsihygieniasta. Mikäli turnaus joudutaan perumaan vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen, palautetaan osallistumismaksut kaikille ilmoittautuneille.

Tervetuloa mukaan nauttimaan laadukkaista peleistä ja viimeistelemään pelikuntoa alkavaa JSM kautta ajatellen!

 

EtVaS invites players to join a high class tournament on 4.-6.9.2020, just before the Finnish team league season begin . The tournament is targeted especially for master level players (2200 ELO) and above, but players at around 2000 ELO level are welcome to enroll as well. The tournament will be played as round robin in groups of 6 players (=5 games). Time controls are 90 mins/40 moves + 30 mins + 30 sec/move. All pairs will be announced minimum 48 hours before the start of the tournament.

Note: Tournament format allows us to play even in 1 or 2 groups (6 or 12 players)!

Sign up by email: etvas@shakki.net. Participation must be confirmed by paying the entry fee of 50 EUR to EtVaS bank account no later than 1.9.2020 at 23:59. Participants (maximum 18 in total) will be confirmed on 2.9.2020. Entry fees for confirmed players will not be refunded (except under very special circumstances) to ensure that players know their opponents in advance and are able to prepare for the games. Entry fee will be refunded for those who do not fit among the selected 18 players. The winner of each group will receive a minimum prize of 200 EUR. Entry fee includes free coffee, refreshments, sandwiches, fruit and snacks during the tournament. Playing venue is EtVaS club house at Kannelmäki, Halsuantie 9. Entry directly from the street. First round starts at approximately 6pm, other rounds at 10am and 4pm.

We will follow all applicable guidelines regarding COVID-19 situation, including possible use of face masks. We will do our best to maintain distance between players, and take care of venue ventilation and hand hygiene during the tournament. In case the tournament would be cancelled due to the COVID-19 situation, the entry fees will be refunded to all players.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Parit arvotaan ja julkistetaan keskiviikkoaamuna!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: