EtVaSilla loistava JSM viikonloppu!

Viikonloppuna pelattiin jälleen runsaasti JSM otteluita eri puolilla Suomea. EtVaSin edellinen JSM viikonloppu oli synkkääkin synkempi, ja nyt oli tarkoitus lähteä korjaamaan tilannetta kaikilla rintamilla. Sisukkuus palkittiin ja tuloksena oli upeita suorituksia kaikilla joukkueilla!

Liigassa lauantaina 23.11. EtVaS voitti tiukassa kamppailussa SK Ninjan maalein 3-2. Lauantain muissa otteluissa TammerSH vei pisteet HSK:lta selkeästi 5-1,  VammSK voitti TuTSin vieraissa 3-2, Aatos vei pisteet MatSKilta puhtaasti 3-0, MatSK 2 taisteli 3-3 tasapelin JyS:in vieraana, ja SalSK vei pisteet selvästi KymS:iltä maalein 5-0.

Sunnuntaina 24.11. EtVaS taisteli 4-4 tasapelin MatSKin kanssa, ja huhujen mukaan potentiaalia oli parempaankin tulokseen. Päivän muissa liigapeleissä VammSK voitti SalSK:n 3-1, TuTS oli tyly vieras KymS:ille ja voitti 7-0, SK Ninja voitti Aatoksen 4-1, TammerSH vei pisteet MatSK 2:lta 3-1 ja JyS voitti HSK:n maalein 4-1.

Vahvan viikonlopun myötä TammerSH nousi liigan kärkipaikalle, ennen MatSKia ja VammSK:ta. EtVaS on tukevasti sarjan keskikastissa kun kausi on noin puolessa välissä.

Liiga 24.11.

SM-liiga

EtVaS – SK Ninja   3-2

Lauantain pelissä EtVaS sai vastaansa Shakkiareenalla SK Ninjan. Kärkipöydän peli Yemelin-Kanep (0-1) oli varsin mielenkiintoista katsottavaa ja päättyi lopulta jo reilun 20. siirron jälkeen mustan uhrattua daaminsa murskaavan tehokkaasti. Kakkospöydällä pelissä Sepp-Sulskis (½-½) ei torni ja kaksi sotilasta riittänyt voittoon tornia vastaan. Pelissä Anttila-Nyysti (1-0) valkea hätyytti ratsuillaan mustan lähettejä ja lopulta takarivin heikkous ratkaisi pelin EtVaSin eduksi. Allekirjoittaneellekin tutuksi tullut Kokkilan a6-slaavi toi pisteen pelissä Mansneria vastaan.

Liiga 23.11.2019

EtVaS – MatSK   4-4

Sunnuntaina EtVaSin vastustajaksi asettui vahvan alkukauden pelannut MatSK. Kärkipöydillä espoolaiset veivät pisteet kotiin, mutta alempana EtVaS oli vahvempi. Yksi EtVaSin kannalta näyttävistä peleistä oli Lahdelma-Anttila (0-1). Toisin kuin lauantaina, torni ja kaksi sotilasta oli tällä kertaa riittävä etu tornia vastaan, ainakin pelin Kokkila-Kekki (1-0) perusteella. Mielenkiintoinen avaus nähtiin pelissä Hentunen-Koskinen (0-1), kun valkea halusi pelata englantilaista ja musta kerhoilloissa viime aikoina pinnalla ollutta semi-slaavia. Seiskapöydällä Sauli Tiitta ei päässyt pelaamaan tavaramerkkiään 1.g4, koska arvonnassa eteen tuli mustat nappulat. Niinpä Jere Lindholm vei pisteen kotiin reippaan pelin päätteeksi.

Liiga 24.11.2019

IMG-20191124-WA0017 (2)
EtVaS – MatSK ottelu käynnissä.

 

1. divisioona, lohko 2

JyS II – EtVaS II   2-5

Kakkosjoukkue matkusti lauantaina Jyväskylään. Ottelu alkoi varsin tasaisissa merkeissä, ja ensimmäisten otteluiden ratkettua tilanne oli kotijoukkueelle 2-1. Vähitellen peli toisensa jälkeen kääntyi kuitenkin vierailevan EtVaSin voitoksi, ja pisteet matkasivat pääkaupunkiseudulle lopulta selkein numeroin.

2div 23.11.2019

20191123_145237 (2)
JyS II – EtVaS II – tilanne 1-0
20191123_145447
Jyväskylässä pelattiin myös liigaotteluita.
20191123_203953
Kakkosjoukkueen kulkupeli kesti hyvin menomatkan Jyväskylään ja puolet kotimatkastakin, mutta Heinolan ABC:n syksyinen ilta oli sille liikaa… Loppumatka takaisin Helsinkiin sujui taksilla ja junalla sunnuntain peleihin valmistautuen.

EtVaS II – Gambiitti   3-3

Sunnuntaina kakkosjoukkue kohtasi Halsuan kotiluolassaan ennakkoon hieman vahvemman Gambiitin. Pisteitä jaettiin puolin ja toisin, kunnes lopulta viimeisen pelin päätyttyä vieraiden voittoon oli lopputuloksena mainio 3-3 tasapeli. Pelissä Nouro-Tommiska (1-0) nähtiin mielenkiintoinen ja epäilemättä hieman kotona valmisteltu avaus jossa mustan kuningas jäi keskelle lautaa valkean upseerien ristituleen. Nelospöydällä pelissä Vihinen-Tumanov (1-0) valkea onnistui konvertoimaan ratsuloppupelin voitokseen.

1div 24.11.2019

Veteläinen-Patosalmi
Viimeisen pelin (Veteläinen – Patosalmi) ratkaisun paikka: molemminpuolisessa aikapulassa musta missasi voittavan siirron 39. Dc4! Myös pelisiirto Tb6 voittaa mutta ei lainkaan niin tehokkaasti. Lopulta valkea korjasi koko pisteen päästyään upseereillaan aktiivisemmin peliin.

Viikonlopun pisteet auttoivat kauden vaatimattomasti aloittanutta kakkosjoukkuetta. Putoamisviivan yläpuolella on helpompi hengittää ja valmistautua seuraaviin kierroksiin tammikuussa!

1div taulukko 24.11.2019

2. divisioona, lohko 2

I-HSK – EtVaS III   1-1

Kolmosjoukkue kohtasi lauantain pelissä vahvan I-HSK:n. Kolmen tasapelin lisäksi yhdet pelit päättyivät ratkaisuun, jolloin ottelupisteet tasattiin. Kolmosjoukkue jatkaa taistelua sarjapaikasta tulevilla kierroksilla.

2div 23.11.2019a

2div taulukko 23.11.2019

2. divisioona, lohko 3

EtVaS IV – HämSK II   1-3

Nelosjoukkue sai lauantaina vieraakseen Hämeenlinnan kakkosjoukkueen. Vieraiden valmistautuminen oli tällä kertaa parempaa, ja pisteet matkasivat Hämeenlinnaan.

2div2 23.11.2019

2div2 taulukko 23.11.2019

3. divisioona, lohko 3

Aatos III – EtVaS V   1-4

Vitosjoukkue kohtasi odotetussa ottelussa Shakkiareenalla sunnuntaina 24.11.2019 Aatoksen juniorijoukkueen. Kahdella vahvistuksella täydennetty juniorijoukkueemme otti hienon 4-1 voiton ja vahvisti asemiaan sarjataulukossa! Esimerkkejä päivän peleistä: Tarsa-Patosalmi S. (0-1) ja Patosalmi A. – Kremenenko (1-0).

3div 24.11.2019

3div taulukko 24.11.2019

IMG-20191124-WA0024
Vitosjoukkueen pelit käynnissä.
IMG-20191124-WA0010 (2)
Mietityttää, mietityttää…

JSM kausi jatkuu tammikuussa 11.-12.1.2020 pelattavilla kierroksilla.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: