JSM jatkui kahdella kierroksella – EtVaSilla synkkä viikonloppu

JSM-kausi 2019-20 jatkui kahdella liigakierroksella ja useilla otteluilla kaikissa divisioonissa. Lauantaina 19.10. EtVaS kohtasi Jyväskylässä JyS:in, joka osoittautui selkeästi vahvemmaksi maalein 0-4. Lauantain muissa liigaotteluissa MatSK jyräsi KymS:in 7-0, SalSK vei pisteet MatSK 2:lta maalein 4-0, TuTS voitti HSK:n vierasottelussa 3-2, TammerSH voitti kotonaan Aatoksen 4-2, ja SK Ninja taipui ehkä hieman yllättäen VammSK:n käsittelyssä 1-4.

Sunnuntain kierroksella EtVaS sai Shakkiareenalla vastaan TammerSH:n, joka osoittautui vahvemmaksi tuloksella 1-4. Muissa otteluissa TuTS ja MatSK 2 tasasivat hieman yllättäen pisteet 2-2, KymS hävisi puhtaasti SK Ninjalle 0-5, SalSK voitti HSK:n 6-0, Aatos hävisi JyS:lle 0-2, ja MatSK voitti VammSK:n vieraskentällä 5-2.

Neljän kierroksen jälkeen liigan kärjessä puhtaalla pelillä MatSK, jonka perässä neljä joukkuetta kahden pisteen päässä.

Taulukko 20.10.2019

SM-liiga

JyS – EtVaS   4-0

Jyväskylän reissulta tuomisina lauantaina oli ainoastaan neljä tasapeliä, kun kotijoukkue vei selvän 4-0 voiton. Yksi kierroksen mielenkiintoisista peleistä oli Galchenko-Sepp (½-½).

Liiga 19.10.2019

EtVaS – TammerSH   1-4

Sunnuntaina Shakkiareenalla kohdattiin Tammersh, joka osoittautui selkeästi vahvemmaksi maalein 1-4. EtVaSin ainoasta pisteestä vastasi Matti Tommiska joka voitti nuoren Elias Keson vauhdikkaan pelin päätteeksi.

Liiga 20.10.2019

1. divisioona, lohko 2

EtVaS II – KäpSK   2-3

Lauantain kotiottelu KäpSK:iä vastaan eteni pitkään tasaisissa tunnelmissa, mutta lopulta vierasjoukkue oli parempi yhden maalin erolla. EtVaSin pisteistä vastasivat Jere Lindholm ja Sami Hallenberg. Pelissä Holopainen – Lindholm (0-1) musta pääsi esittelemään tehokasta loppupelitekniikkaa koko pisteen arvoisesti. Pelissä Vyskubov – Tiihonen (½-½) nähtiin varsin omalaatuinen Najdorf jossa valkea onnistui pelastautumaan tasapeliin loppupelissä joka näytti ajoittain valkealle voittavalta.

1div 19.10.2019

1div taulukko 19.10.2019

2. divisioona, lohko 2

EtVaS III – LauttSSK   0-4

Myös kolmosjoukkueen kotiottelu lauantaina sujui mollivoittoisesti, kun vierailija LauttSSK vei pisteet puhtaasti maalein 0-4. Sakari Mikkola oli ainoa kotijoukkueen pelaajista joka onnistui nappaamaan puolikkaan pisteen vahvoilta vastustajilta.

2div2 19.10.2019

2div2 taulukko 19.10.2019

2. divisioona, lohko 3

LoimSK – EtVaS IV   3-0

Nelosjoukkueen reissupeli Loimaalle ei tuonut paljon ilon aiheita, kun kotijoukkue voitti puhtaasti 3-0. EtVaSin joukkueesta tasapeliin ylsivät Taneli Lallukka ja Mikael Karppinen.

2div3 19.10.20109

EtVaS IV – TammerSH III   2-0

Nelosjoukkue lähti uuteen yritykseen sunnuntaina, kun Halsuantien kotiluolaan vieraaksi saapui TammerSH III. Tällä kertaa EtVaS oli parempi maalein 2-0, kun Juha Patosalmi ja Daniel Buselli voittivat pelinsä. Pelissä Karttinen – Patosalmi (0-1) nähtiin varsin vauhdikasta hyökkäyspeliä. Pelissä Pölkki-Kivistö (½-½) sovittiin tasapelistä asemassa jossa valkealla oli vielä mahdollisuuksia jatkaa voiton tavoittelua ilman riskiä.

2div3 20.10.2019

2div3 taulukko 19.10.2019

3. divisioona, lohko 3

EtVaS V – KäpSK II   1-4

EtVaSin nuorisojoukkue pääsi vihdoin vauhtiin, kun kotiottelussa vastaan asettui KäpSK II. Käpyläläisten kokemus oli vielä tällä kertaa nuoruuden intoa vahvempi, ja vieraat veivät voiton maalein 1-4. EtVaSin ainoan voiton toi hienolla pelillä Pessi Heino.

3div3 20.10.2019

3div3 taulukko.JPG

 

JSM-kausi jatkuu useilla otteluilla marraskuun loppupuolella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: