Nuorten Suomen mestaruudet 2019 ratkottu

Nuorten SM-kisat pelattiin 6.-9.6.2019 Turussa. Lähes 100 nuorta osallistui turnaukseen kuudessa eri ikäluokassa.

U18-20 ikäluokka

Kaksi vanhinta ikäluokkaa pelasivat samassa ryhmässä. Mestaruuden vei tuore shakkimestari Henri Lahdelma (MatSK) pistein 6/7, ennen FM Toivo Keinästä (MatSK) ja Elias Kesoa (TammerSH), jotka jakoivat toista sijaa pistein 5,5/7, Keinäsen viedessä hopeamitalin vertailun turvin. EtVaSilla ei ollut tällä kertaa edustajia vanhimmissa ikäluokissa.

Täydelliset tulokset.

U16 ikäluokka

Suomen mestaruuden nappasi puhtaalla pelillä MatSKin Patrik Aalto pistein 7/7. Toiseksi sijoittui Oliver Wartiovaara (MatSK) pistein 6/7, ja pronssille myöskin MatSKia edustava Sarabella Norlamo vertailun jälkeen pistein 4,5/7. EtVaSin pelaajia ei osallistunut tähän ikäluokkaan.

Täydelliset tulokset.

U14 ikäluokka

Mestariksi ylsi vahvalla pelillä Anton Sinitsyn pistein 6/7. Hopeaa nappasi Toni Vainikka (HämSK) pistein 5,5/7, ja pronssia Elisabet Hollmerus (TammerSH) pistein 5/7. EtVaSin Eino Pölkki jäi vertailun jälkeen niukasti neljänneksi myöskin pistein 5/7. EtVaSin Volter Aapola oli vertailun jälkeen yhdeksäs pistein 4/7.

Täydelliset tulokset.

U12 ikäluokka

Tasaisen ryhmän voittoon ja Suomen mestaruuteen ylsi lopulta uusintapelien jälkeen Ilkka Koota (TuTS) pistein 5,5/7, saatuaan uusintapeleistä 1,5/2 pistettä. Hopeaa otti MatSKin Iraj Laturkar pistein 5,5/7, pelattuaan molemmat uusintapelinsä tasan. Pronssille uusintojen jälkeen jäi Aku Salonen (Aatos) pistein 5,5/7 ja 0,5/2. EtVaSin Valtteri Sokka oli ryhmän kahdeksas pistein 4/7.

Täydelliset tulokset.

U10 ikäluokka

Suomen mestaruuden vei tuloksella 7/7 Eeli Asikainen (TuTS). Hopeaa nappasi vahvan turnauksen pelannut EtVaSin Pessi Heino pistein 5,5/7, ja pronssille ylsi Niklas Jaakkola (TammerSH) pistein 5/7. EtVaSin Samu Patosalmi oli loppusijoituksissa vertailun jälkeen seitsemäs pistein 4/7, pelattuaan viimeisellä kierroksella erittäin vahvan pelin tuoretta mestaria vastaan.

Täydelliset tulokset.

U8 ikäluokka

Mestaruuden vei puhtaalla 7/7 tuloksella Vihan Velagapudi (MatSK). Hopealle sijoittui Maria Oksanen pistein 6/7, ja pronssia vei Emil Reunanen (HSK) pistein 5/7.

Täydelliset tulokset.

Turnauksen pelejä löytyy Shakkiliiton sivun linkkien takaa.

EtVaS onnittelee tuoreita Suomen mestareita sekä omia pelaajiaan hienoista suorituksista!

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: