SM-turnaukset alkavat pian, EtVaSin nuoriso vahvasti mukana

Vuoden 2019 SM-turnaukset pelataan kesäkuun aikana.

Nuorten SM 6.-9.6.2019 Turku

Mestaruustaistoon pääsevät ensimmäisenä nuoret, joiden pelit käynnistyvät torstaina 6.6.2019 Turussa. Mestarit kaikissa ikäluokissa on selvillä sunnuntai-iltaan mennessä. Nuorten mestaruuksista on taistelemassa myös useita EtVaSin pelaajia.

U8 -ikäluokka

Nuorimman ikäluokan kokeneimpana kisaan lähtee Vihan Velagapudi (MatSK). Mukana ei ole tällä kertaa EtVaSin pelaajia.

U10 -ikäluokka

Ennakkoasetelmissa vahvimpina kisaan lähtevät kokeneet Eeli Asikainen (TuTS) ja Niklas Jaakkola (TammerSH), jotka molemmat ovat jo ylittäneet 1700 selopisteen rajan. EtVaSin pelaajista mitalitaistoon lähtee Pessi Heino ja Samu Patosalmi.

U12 -ikäluokka

Ikäluokan kärkinimi selolistalla on Ilkka Koota (TuTS) joka on onnistunut rikkomaan jo 1800 selopisteen rajan. Häntä haastamaan asettuu mm. Aleksandr Häkkinen ja Sara-Olivia Sippola. EtVaSin pelaajista mukana on Valtteri Sokka.

U14 -ikäluokka

Alle 14-vuotiaiden ehdoton kärkinimi Elias Keso osallistuu vanhemman ikäluokan sarjaan, joten kärkisijoitettuna mestaruudesta lähtee taistelemaan Toni Vainikka (HämSK), jota haastamaan asettuu mm. Anton Sinitsyn (Int). EtVaSin Eino Pölkki ja Volter Aapola ovat perinteisesti myös vahvoja kandidaatteja mitalitaisteluun.

U16 -ikäluokka

Kärkisijoitettuina U16 -ikäluokassa starttaavat Oliver Wartiovaara (MatSK) ja Patrik Aalto (MatSK). Heitä haastamaan lähtee mm. Sarabella Norlamo (MatSK). Mukana ei ole EtVaSin pelaajia.

U18 -ikäluokka

Kun ikäluokan ylivoimaisesti vahvin pelaaja Toivo Keinänen on vanhempien sarjassa, lähtee U18 -ikäluokan mestaruudesta taistelemaan kärkisijoitettuna Anastasia Nazarova (MatSK) ja Lauri Bederdin (JärvSK). EtVaSin pelaajia ei ole mukana tässä ikäluokassa.

U20 -ikäluokka

Kisan ehdoton ennakkosuosikki on FM Toivo Keinänen (MatSK), jonka selo lähentelee jo 2400 rajaa. Häntä haastamaan asettuu mm. shakkimestarit Dmitri Tumanov (Gambiitti) ja Henri Lahdelma (MatSK), sekä nuori haastaja Elias Keso (TammerSH).

Yleinen SM 10.-18.6.2019 Helsinki

Aikuisten mestaruuksista kilpaillaan maanantaina 10.6.2019 alkaen Shakkiareenalla Helsingissä. Mestaruus ratkeaa 9 kierroksen jälkeen tiistaina 18.6.2019. Ennakkoon vahvimpina (selojen perusteella) kisaan lähtevät hallitseva mestari Mikael Agopov (SK ComeOn), Vilka Sipilä (TuTS) ja Pekka Köykkä (TammerSH). EtVaSin pelaajista mestariehdokkaita haastamaan lähtee Jere Lindholm.

Lisätietoa SM-turnauksesta.

Täydellinen osallistujalista.

Naisten SM 10.-18.6.2019 Helsinki

Naisten SM-turnaus pelataan samaan aikaan yleisen sarjan kanssa 10.6.2019 alkaen. Ennakkoasetelmissa vahvimpana turnaukseen lähtee Anastasia Nazarova (MatSK), jota haastaa mm. Alia Dannenberg (JoeSK) ja Sarabella Norlamo (MatSK).

Täydellinen osallistujalista.

Seniorien 65+ SM 10.-18.6.2019 Helsinki

Seniorien 65+ mestaruudesta pelataan samoin 10.6.2019 alkaen Shakkiareenalla.

Täydellinen osallistujalista.

Seniorien 50+ SM 14.-16.6.2019 Helsinki

Seniorien 50+ mestaruus ratkaistaan lyhyemmällä formaatilla viikonlopputurnauksen muodossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: