Jere Lindholm ylivoimainen HSL nopean shakin turnauksessa

Shakkimestari Jere Lindholm (EtVaS) on voittanut helatorstaina shakkiareenalla pelatun HSL nopean shakin turnauksen ylivoimaiseen tyyliin pistein 6/6. Toiseksi sijoittui Lauri Bederdin (JärvSK) pistein 5/6 ja kolmannen sijan nappasi Antti Suominen pistein 4,5/6.

EtVaSin pelaajista Kari Teräsalo jakoi neljättä sijaa pistein 4/6, Juha Patosalmi oli jaetulla 9. sijalla pistein 3,5/5 (jätti viimeisen kierroksen väliin), Taneli Lallukka 14:s pistein 3/6, Pessi Heino, Daniel Buselli ja Ville Hiltunen jaetulla 20. sijalla pistein 2,5/6, Samu Patosalmi 25. sijalla pistein 2/5 (jätti viimeisen kierroksen väliin), ja Eloisa Lallukka sijalla 32 jäi vielä ensikertalaisena ilman pisteitä.

Täydelliset tulokset.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: