Jere Lindholm voitti HSK kevätturnauksen

Jere Lindholm (EtVaS) voitti HSK kevätturnauksen selvästi pistein 4,5/5. EtVaSin vahvaa viikonloppua täydensi Juha Patosalmi joka sijoittui vertailun jälkeen toiseksi pistein 3,5/5. EtVaSin Ville Hiltunen oli jaetulla 8. sijalla pistein 2,5/5 ja Taneli Lallukka 17:s pistein 1,5/5.

B-ryhmässä voiton vei Matti Salminen (I-HSK) pistein 4,5/5 ennen hienosti pelanneita junioreita. Lauri Linnossuo oli toinen pistein 4/5 ja Aleksandr Häkkinen vertailun jälkeen kolmas pistein 3,5/5. EtVaSin Tiina Turunen, Eino Pölkki ja Daniel Buselli jakoivat 9. sijaa pistein 2,5/5.

Täydelliset tulokset.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: