EM-turnaus Skopjessa 18.-29.3.2019

Vuoden 2019 Euroopan mestaruus ratkaistaan Skopjessa Makedoniassa 11 kierroksen kilpailuna. Mukana on vahva kattaus maailman huippupelaajia. Ykkössijoitettuna on GM Vladislav Artemiev (ELO 2736), josta povataan seuraavaa supertähteä maailman eliittiin. Hänen lisäkseen mukana on viisi muuta yli 2700 pelaajaa, ja 67 yli 2600 pelaajaa.

Suomea turnauksessa edustaa FM Jari Järvenpää. Mukana on myös virolainen GM Kaido Külaots, joka järjesti superyllätyksen voittamalla vahvalla pelillä Aeroflot Openin Moskovassa, ja voitti samalla pääsylipun Dortmundin superturnaukseen maailman kärkipelaajien seuraan. Pystyykö Külaots jatkamaan vahvoja esityksiään myös tässä turnauksessa? Ensimmäisen pelin voiton jälkeen hän pääsi heti ottamaan mittaa turnauksen ykkössijoitetusta, joka erittäin mielenkiintoisessa pelissä pitkän taistelun jälkeen osoittautui vahvemmaksi.

Täydellinen osallistujalista.

Turnauksen livepelit.

Turnauksen tilanne.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: