Jere Lindholm toiseksi kovatasoisessa Uppsala Young Champions -turnauksessa

Jere Lindholm sijoittui toiseksi Uppsalassa Ruotsissa 26.-31.10.2018 pelatussa Young Champions -turnauksessa pistein 6/9. Jeren ainoa tappio tuli avauskierroksella turnauksen voittaneelle islantilaiselle Hilmir Freyr Heimissonille (Elo 2273). Turnaus huipentui viimeisen päivän voittoon Ruotsin Joakim Nilssonista (Elo 2191) ja tasapeliin Ruotsin nuorten mestaria Kaan Kucuksaria (Elo 2327) vastaan. Kotiin tuomisina Jerellä on kakkossijan lisäksi reilut 40 elopistettä.

Turnauksen kotisivut.

Pelit ja tulokset Chess24.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: