EtVaS voitti joukkuepikashakin Helsingin mestaruuden!

Joukkuepikashakin Helsingin mestaruudesta pelattiin tiistaina 6.9.2022. Mestaruuden vei jälleen EtVaS, kokoonpanolla Erik Rönkä, Jere Lindhlom, Johanna Paasikangas ja Harri Laakso, ennen toiseksi sijoittunutta HSK:ta ja pronssin napannutta HSK:n kakkosjoukkuetta.

EtVaS 2 (Räsänen, Hallenberg, Salo, Männistö) sijoittui turnauksessa neljänneksi, EtVaS 3 (Lallukka, Rajakari, Mikkola, Heino) oli kymmenes, ja EtVaS 4 (Kinnunen, Al Najar, Hietanen, Zaretckii) oli 13:s.

Täydelliset tulokset chess-resultsissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: