EtVaS lauantaisauna @chess.com 12.12. klo 15-17

EtVaS järjestää talven mittaan valittuina lauantai-iltapäivinä avoimen lauantaisauna -turnauksen chess.com:issa. Turnaus on avoin kaikille shakista kiinnostuneille, ja pelikavereita löytyy kokeneille mestareille, satunnaisille harrastajille sekä innokkaille junioreille.

Luo tili chess.com:iin, liity EtVaS kerhoon, ja tule mukaan turnaukseen! Peliajat aluksi 5min + 2 sek/siirto, jatkossa voidaan kokeilla myös muita aikoja. Turnaus pelataan Arena-muodossa klo 15-17, mukaan voi tulla milloin tahansa ja lopettaa voi myös itselleen sopivaan aikaan. Pareja muodostetaan vapaana olevien pelaajien kesken lennosta.

Tervetuloa mukaan pelaamaan ja tapaamaan kerhokavereita leppoisan turnauksen merkeissä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: