EtVaSilla vahva JSM-kierros divareissa

Lauantaina 11.1.2020 liiga oli tauolla, mutta divareissa oli otteluita senkin edestä. Usealla joukkueella oli tärkeitä otteluita sarjapaikan säilyttämisen kannalta, ja siinä valossa päivän ottelut sujuivat erittäin loistavasti. 1. divisioonassa EtVaS II voitti vieraskentällä MatSK III:n selvin luvuin 4-0. 2. divisioonassa EtVaS III  sai vieraaksi TaSK:n, joka joutui toteamaan isännät vahvemmiksi luvuin 3-1. EtVaS IV matkusti Pohjois-Espooseen ESK:n vieraaksi, ja tuliaisena oli makoisa 3-0 otteluvoitto. EtVaS V hävisi niukasti Me-Ra:lle maalein 1-2.

1. divisioona, lohko 2

MatSK III – EtVaS II   0-4

Kakkosjoukkue otti selvän voiton matinkyläläisistä, kun kaikki neljä kärkipöytää (Jere, Matti, Heikki, Johanna) päättyi vieraiden voittoon, ja neljä seuraavaa tasapeleihin. Kärkipöytien pelit löytyvät täältä.

1div 11.1.2020

Voiton myötä kakkosjoukkue vahvisti asemiaan lohkon keskikastissa, kun vielä 2-3 kierrosta on pelaamatta.

1div taulukko 11.1.2020

EtVaS II:n viimeiset ottelut JoeSK (8.2.) ja LahS (14.3.).

2. divisioona, lohko 2

EtVaS III – TaSK   3-1

Kolmosjoukkue taisteli hienon 3-1 kotivoiton vajaamiehisenä otteluun lähtenyttä TaSK:ia vastaan. Voittoihin ylsivät Roberto ja Seppo. Voiton myötä kolmosjoukkue varmisti jo paikkansa 2. divarissa ensi kaudeksi ennen viimeisiä kierroksia.

2div2 tulokset 11.1.2020

2div taulukko 11.1.2020

EtVaS III:n viimeiset ottelut SalSK II (8.2.) ja Gambiitti III (14.3.).

2. divisioona, lohko 2

ESK – EtVaS IV   0-3

Nelosjoukkue lähti pelimatkalle Pohjois-Espooseen, jossa Ponnen majalla kohdattiin isäntäjoukkue ESK. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, mutta vähitellen peli toisensa jälkeen kääntyi vieraiden eduksi. Voitoista vastasivat Juha, Dmitry ja Henri. Ykköspöydällä nähtiin vauhdikas kamppailu, kun Stauntonin gambiitilla (1. d4 f5 2. e4!) alkanut peli Patosalmi – Salmenkivi (1-0) muuttui nopeasti hyvin taktiseksi. Valkea hallitsi tilanteen paremmin molemminpuolisen aikapulan lähestyessä ja musta ei löytänyt keinoja torjua valkean uhkauksia. Otteluvoiton myötä EtVaS IV nousi putoamisviivan yläpuolelle ja jatkaa taistelua sarjapaikasta. Viimeisellä kierroksella vastaan asettuu sarjaa johtava Pässi, joten tehtävästä ei tule helppo.

2div3 tulokset 11.1.2020

2div3 taulukko 11.1.2020

EtVaS IV:n viimeinen ottelu Pässi (8.2.). Muut sarjapaikan kannalta oleelliset ottelut HämSK 2 – ESK (8.2.), TammerSh 3 – LauttSSK 2 (8.2.), TammerSh 3 – Pässi (14.3.) ja LoimSK – ESK (14.3.). Lohkon kaksi viimeistä joukkuetta putoavat suoraan III-divisioonaan kaudelle 2020-21.

3. divisioona, lohko 3

EtVaS V – Me-Ra   1-2

Vitosjoukkue taisteli urheasti selkeästi vahvempaa vierailijaa vastaan, mutta taipui lopulta maalein 1-2. Voiton nappasi Eino, ja erityismaininnan arvoinen on myös Pessin tasapeli vitospöydällä.

3div tulokset 11.1.2020

3div taulukko 11.1.2020

JSM ottelut jatkuvat täydellä kierroksella 8.-9.2.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: