Vilka Sipilä on HoF 2019 mestari, EtVaSilla myös hyvää menestystä

KvM Vilka Sipilä on voittanut Jyväskylässä pelatun Heart of Finland turnauksen pistein 7,5/9. Toiseksi sijoittui vertailun jälkeen KvM Tarvo Seeman (7,5/9) ja kolmanneksi SM Yrjö Rantanen (7,5/9). Mitalistien lisäksi on syytä nostaa esiin nuoren Elias Keson loistavat otteet. Hän sijoittui viidenneksi pistein 6,5/9 ja saavutti myös turnauksen aikana shakkimestarin arvon ylitettyään 2200 selopisteen rajan.

EtVaSin pelaajat menestyivät turnauksessa hyvin ja pääsivät haastamaan mestarikolmikkoa turnauksen aikana. Parhaiten sijoittui Jere Lindholm, joka oli kahdeksas pistein 6/9. Sami Hallenberg sijoittui 13:nneksi vertailun jälkeen myös pistein 6/9. Teemu Vihinen oli 15:s pistein 5,5/9. Taneli Lallukka oli sijalla 42 ja Juha Patosalmi sijalla 47 molemmat pistein 4,5/9. Sakari Mikkola keräsi 4/9 pistettä, ja Eino Pölkki 3,5/9 pistettä.

Täydelliset tulokset.

Kärkipöytien pelejä.

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: