Toivo Keinänen tuore Suomen mestari!

FM Toivo Keinänen (MatSK) on voittanut shakin yleisen sarjan Suomen mestaruuden 10.6.-18.6.2019 Helsingissä Shakkiareenalla pelatussa 9 kierroksen turnauksessa pistein 7,5/9. Hopeaa nappasi vertailun jälkeen FM Pekka Köykkä (TammerSH) pistein 6/9, ja pronssille ylsi KvM Sampsa Nyysti (SK ComeOn).

SM2019 taulukko

Lopullisesta taulukosta näkyy hyvin myös pitkän turnauksen erityinen luonne: useilla pelaajilla on selkeitä hyviä ja huonoja jaksoja, eri vaiheissa turnausta. Joillakin oli hieman vaikeuksia päästä turnauksen alusta peliin mukaan, ja toisilla taas kisaväsymys kasvoi loppua kohden. Menestys vaatii paitsi rautaista pelitaitoa myös lujaa kestävyyttä pelistä ja päivästä toiseen.

Yleisen sarjan täydelliset tulokset.

Naisten sarjan mestaruuden vei Anastasia Nazarova (MatSK) pistein 6,5/7. Hopealle sijoittui Heljä Lehtinen (Aatos) 4,5 pisteellä, ennen vertailun jälkeen pronssille sijoittunutta Sarabella Norlamoa (MatSK).

SM2019 naisten mitalistit
Naisten mitalistit 2019. Vasemmalta Heljä Lehtinen, Anastasia Nazarova, Sarabella Norlamo.

Naisten sarjan täydelliset tulokset.

Seniorien 65v+ mestaruuden voitti FM Harri Hurme (LauttSSK) pistein 7,5/9. Hopealle sijoittui Kaj Kivipelto (KS-58) pistein 6,5/9 ja pronssille Leo Peltola (Gambiitti) pistein 6/9.

Seniorien 65v+ sarjan täydelliset tulokset.

Seniorien 50v+ mestaruuden voitti puhtaalla 5/5 tuloksella Petri Kopsa. Hopealle sijoittui vertailun jälkeen Juha Mäki pistein 3,5/5, ja pronssille vahvan suorituksen tehnyt Tom Smeds myöskin pistein 3,5/5.

Seniorien 50v+ sarjan täydelliset tulokset.

EtVaS onnittelee kaikkia mestareita ja mitalisteja!

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: