Kalle Kiik EtVaS kevätturnauksen voittoon – nuoret loistivat kaikissa ryhmissä!

EtVaSin perinteinen kevätturnaus pelattiin jälleen Shakkiareenalla. Mukana oli 54 pelaajaa kolmessa ryhmässä. Erityisen hienoa oli nuorten lupausten aktiivinen osallistuminen ja vakuuttavat otteet peleissään!

A-ryhmän voiton vei pistein 4/5 KvM Kalle Kiik, joka on yksi EtVaS-turnauksen historian aktiivisimpia ja menestyneimpiä osallistujia. Toiseksi sijoittui vertailun jälkeen myös pistein 4/5 Pavel Blinkov, ja kolmanneksi vertailun jälkeen pistein 3,5/5 nuori lupaus Elias Keso. Vertailussa neljänneksi jäi Henri Lahdelma, joka onnistui kuitenkin saavuttamaan alustavan arvion mukaan shakkimestarin arvoon vaadittavan 2200 selopisteen rajan. EtVaSin pelaajista Tero Kokkila, Johanna Paasikangas-Tella ja Teemu Vihinen jakoivat viidettä sijaa pistein 3/5, ja Juha Patosalmi jäi joukon 16:nneksi pistein 1,5/5.

A-ryhmän tulokset.

Muutamia pelejä A- ja B-ryhmistä.

B-ryhmän voittoon ylsi isäntäseuran Taneli Lallukka vertailun jälkeen pistein 4/5. Toiseksi sijoittui niinikään EtVaSia edustava Tapio Pulli (4/5) ja kolmanneksi Tommi Vainikainen (3,5/5). EtVaSin Henri Nordlund ja Sakari Mikkola jakoivat 8. sijaa pistein 2,5/5, ja Ville Hiltunen oli 11:s pistein 2/5.

B-ryhmän tulokset.

C-ryhmän voiton otti vertailun jälkeen pistein 4/5 Juha Sarpola, ennen Pertti Lindholmia ja Niklas Jaakkolaa. EtVaSin Daniel Buselli ja Eino Pölkki jakoivat neljättä sijaa pistein 3/5. Tiina Turunen oli 17:s pistein 1,5/5.

C-ryhmän tulokset.

EtVaS kiittää kaikkia osallistujia ja onnittelee turnauksessa menestyneitä. Syksyllä on luvassa jotain hieman erilaista turnausrintamalla, kannattaa pysyä kuulolla!

(Artikkelin pääkuvassa turnauksen mitalistit ja erikoispalkinnon saajat. Kuvasta puuttuu Kalle Kiik ja Juha Sarpola.)

20190517_18055720190517_182104

20190517_180536

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: