EtVaS online mestaruus 2019 – turnaus on alkanut

EtVaSin epävirallinen online-mestaruusturnaus vuodelle 2019 on alkanut. Turnaus pelataan perinteistä kirjeshakkia muistuttavalla 3 vuorokautta/siirto miettimisajalla. Turnaus pelataan ”luomuna” eli tietokoneen, avauskirjastojen, loppupelikirjastojen ja kaverien neuvojen käyttö on kielletty. Mukana on nimimerkkien takana kuusi pelaajaa, jotka kaikki ovat aktiivisia kerhon jäseniä. Tiettävästi yksi pelaajista on jopa kirjeshakin suurmestari, joten odotettavissa on korkeatasoista peliä!

Pelejä voi seurata chess.com:issa.

etvas online 2019 startti

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: