Per Ertbjerg voitti LauttSSK -turnauksen maksimituloksella, EtVaSin Jere Lindholm toinen

Per Ertbjerg (I-HSK) on voittanut 20.-21.10.2018 Areenalla pelatun LauttSSK-turnauksen maksimituloksella 4/4. EtVaSin Jere Lindholm sijoittui toiseksi pistein 3/4 ja jatkaa matkaa kohti mestarin titteliä keräten nyt 20 selopistettä ja nousten lukuun 2163. Teemu Vihinen sijoittui neljänneksi pistein 2/4 ja Sami Hallenberg viidenneksi myös pistein 2/4.

B-ryhmässä Ville Hiltunen sijoittui hienosti kolmanneksi pistein 3/4, ja Juha Patosalmi oli seitsemäs pistein 1,5/4. C-ryhmässä Tiina Turunen oli kuudes pistein 2/4 ja Daniel Buselli seitsemäs myöskin pistein 2/4. D-ryhmässä Eino Pölkki sijoittui viidenneksi pistein 2/4 ja Pessi Heino seitsemänneksi pistein 1,5/4.

Täydelliset tulokset.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: