Dmitri Tumanov voitti JärvSK turnauksen ja saavutti mestarin tittelin, EtVaSille menestystä alemmista ryhmistä

Dmitri Tumanov (Gambiitti) voitti 5.-7.10.2018 pelatun Järvenpään 46. avoimen mestaruusturnauksen pistein 5/7, ja saavutti samalla shakkimestarin titteliin vaadittavan 2200 selopisteen rajan. Turnauksessa pelattiin tasaseloperiaatteella 5 kierrosta nopeaa shakkia ja 2 kierrosta pitkää peliä.

EtVaSin Jere Lindholm sijoittui A-ryhmän yhdeksänneksi pistein 2,5/7. Juha Patosalmi oli B-ryhmän toinen pistein 4,5/7 ja Tiina Turunen yhdeksäs pistein 2,5/7. Daniel Buselli jakoi C-ryhmän voittoa pistein 5/7, ja nosti seloaan hienosti yli 50 pisteellä.

Täydelliset tulokset.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: