Jari Järvenpää voitti EtVaS -18 viikonlopputurnauksen

4.-6.5.2018 Helsingin shakkiareenalla pelatun EtVaS -18 viikonlopputurnauksen on voittanut Jari Järvenpää. Erittäin vahvassa A-ryhmässä pelasi kolme KvM-tittelin pelaajaa ja viisi fidemestaria. Yhteensä turnaukseen osallistui kolmessa ryhmässä 67 pelaajaa.

EtVasin pelaajista parhaiten menestyi omassa C-ryhmässään Sakari Mikkola, joka voitti vakuuttavasti kaikki pelinsä ja nappasi ryhmän ylivoimaisen ykköspaikan tuloksellaan 5/5. A-ryhmässä parhaiten sijoittui Jere Lindholm (10:s). Johanna Paasikangas-Tella oli 11:s, Teemu Vihinen 14:s, ja Tero Kokkila 18:s. B-ryhmässä kakkospalkintoa jakoi Juha Patosalmi, Henri Nordlund oli 6:s, Taneli Lallukka 7:s, Muamer Alic 9:s, Ville Hiltunen 13:s, Kari Teräsalo 15:s, Mikael Karppinen 18:s ja varapelaajana pelannut Seppo Kinnunen 19:s.

Mukana turnauksessa oli myös 14 nuorta pelaajaa, joista 6 alle 12-vuotiaita. EtVaSin nuorista mukana olivat Eino Pölkki (2/5 pistettä) ja Samu Patosalmi (1/5 pistettä), jotka molemmat pelasivat erittäin hienosti 200-300 pistettä vahvempia vastustajia vastaan.

Täydelliset tulokset.

Tilastoja menneiden vuosien EtVaS -turnauksista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: