EtVaSin nuoret menestyivät koulushakissa

EtVaSin nuoret menestyivät loistavasti pääkaupunkiseudun koulujoukkueiden avoimessa mestaruusturnauksessa.

4.-6. luokkien sarjassa Eino Pölkki sai ykköspöydällä tuloksen 4,5/5 ja voitti ykköspöydän kultamitalin. Einon joukkue Dreamteam 4 sijoittui sijalle 6/11. Valtteri Sokka sai ykköspöydällä tuloksen 3,5/4 ja ykköspöydän hopeamitalin. Valtterin joukkue Dreamteam 1 sijoittui sijalle 8/11.

Täydelliset tulokset.

1.-3. luokkien sarjassa Samu Patosalmi sai ykköspöydällä tuloksen 5/5, ja voitti vertailun jälkeen ykköspöydän pronssia. Aarne Patosalmi sai kakkospöydällä tuloksen 4/5, ja voitti kakkospöydän hopeaa. Samun ja Aarnen edustama Paloheinän ala-aste sijoittui 27 joukkueen kilpailussa hienosti hopealle. Reko Pölkki sai ykköspöydällä tuloksen 4/5 ja hänen joukkueensa Dreamteam 3 sijoittui sijalle 7/27.

Täydelliset tulokset.

EtVaS onnittelee junioreitaan menestyksestä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: